Gradina de Vara

Terase

În funcție de preferințe și de sezon, clienții Complexului ”Moara Drăgăicilor” pot savura preparatele din meniu în aer liber, optând fie pentru terasa decorată în stil rustic, fie pentru terasa boemă din grădina de vară a pensiunii.

Gradina de Vara

Ascunsă de privirile trecătorilor, Grădina de Vară a Complexului ”Moara Drăgăicilor” amintește de curțile interioare ale vechilor reședințe aristocratice, acolo unde se retrăgeau, în liniște, cavalerii și domnițele lor, pentru a savura dulceața de trandafiri și ceaiurile aromate aduse din Îndepărtatul Orient.

De îndată ce treci de porțile somptuoase ale Pensiunii cu iz medieval și străbați culoarul întunecat și misterios al Cramei Voievodale, Grădina de Vară ți se relevă ca un loc de poveste, cu...

                                                               

...terasă boemă, cu iederă, perdele de voal și felinare romantice

...leagăn de lemn, decorat cu perne moi și pături pufoase

...piscină decorativă cu cascadă și brâu de flori

...foișor alb, în stil Victorian

...separeu rustic și intim

...loc de joacă pentru copii.

O călătorie în trecut, în epoca nobletei, a rafinamentului si a idilelor.

În sezonul cald, Grădina de Vară a Complexului ”Moara Drăgăicilor” devine una dintre cele mai rafinate și romantice locații pentru organizarea evenimentelor restrânse.

Terasa Rustica

Iubitorii stilului tradițional românesc pot savura preparate realizate după rețete străvechi din zona Munteniei și a Moldovei într-un cadru rustic, cald și primitor, ca-n gospodăriile bunicilor de altădată. 

Asemenea restaurantului Moara Drăgăicilor, terasa rustică este decorată cu o colecție impresionantă de obiecte tradițional românești autentice, adunate din toate colțurile țării, ce transformă experiența culinară într-o adevărată călătorie în trecut.

Hop...în căruță!

Niciunde nu era pofta mai mare și mâncarea mai gustoasă ca în căruță, la amiază, când bunicii se retrăgeau la umbră după munca la câmp, în arșița soarelui...

La ”Moara Drăgăicilor”, departe de forfota urbană, poți simți, din nou, ca în copilărie, bucuria de a te înfrupta din bucate românești, făcute în casă, după rețete străvechi.

Loc. Mărăcineni, DN2 E85, Nr. 1 
Județul Buzău 

Telefon: 0238.717.213

Fax: 0238.717.213

E-mail: moara.dragaicilor@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now