top of page
lemn.jpg
lemn.jpg
lemn.jpg

Restaurant

Moara Dragaicilor

lemn.jpg
medieval_hinge_2_by_jojo_ojoj_d87tw58-fu
medieval_hinge_2_by_jojo_ojoj_d87tw58-fu

RESTAURANT TRADIȚIONAL ROMÂNESC

Moara Dragaicilor

Înființată în 1999, ”Moara Drăgăicilor” și-a câștigat, în cei 30 de ani de activitate, reputația de a fi primul și cel mai bun restaurant cu specific tradițional românesc din județul Buzău, dar și unul dintre cele mai renumite și apreciate restaurante de acest tip, din România.

 

 

10007.jpg
kisspng-window-treatment-wood-picture-fr
lemn.jpg
lemn.jpg

La ”Moara Drăgăicilor”, clienții pot savura atât preparate tradiționale românești, realizate după rețete autentice, străvechi, din zona Munteniei sau a Moldovei, cât și rețete unice de fine dining, ce poartă semnătura lui Chef Ionuț Arsene, bucătar de talie internațională. Cu 20 de ani de experiență și un portofoliu impresionant de clienți în marile orașe europene, Chef Ionuț Arsene se poate mândri cu titlul de Maestru în Arta Culinară, fiind singurul bucătar acreditat de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, din ultimii 35 de ani. Sub coordonarea sa, o echipă de peste 20 de specialiști își desfășoară activitatea, zilnic, în bucătăria restaurantului, asigurându-se că preparatele puse la dispoziția clienților săi respectă cele mai exigente standarde de calitate.

Pentru ca iubitorii de experiențe culinare să nu fie dezamăgiți niciodată, indiferent că optează pentru un meniu tradițional sau unul de fine dining, Chef Ionuț Arsene utilizează echipamente gastronomice profesionale, de ultimă generație.

kisspng-indian-cuisine-spice-herb-season

Din respect pentru tradiția românească, modul de preparare al rețetelor străvechi este replicat cu fidelitate, acesta fiind secretul pentru care preparatele tradiționale românești din meniu au savoarea ”de altădată”.

kisspng-chutney-chili-pepper-indian-cuis

RESPECT PENTRU TRADIȚIE

kisspng-hessian-fabric-rice-gunny-sack-b
kisspng-vegetable-fruit-basket-century-f

Procesul de slow-cooking, ingredientele proaspete și foarte riguros selecționate, varietatea rețetelor și pasiunea bucătarilor au făcut ca, timp de trei decenii, meniul restaurantului să devină principalul argument în ceea ce privește loialitatea și respectul clienților.

motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png

 MUZEU DE ETNOGRAFIE ȘI

ARTĂ POPULARĂ

Experiența culinară desăvârșită este completată de ambientul impresionant al restaurantului. Decorat după modelul unei mori de vânt, ”Moara Drăgăicilor” reprezintă un adevărat muzeu de etnografie și artă populară, cu o  colecție bogată de obiecte tradiționale autentice, instrumente muzicale, obiecte de decor,

vase ceramice, porturi populare și multe altele.

motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png
motiv-maramuresean-png.png
Rest Trad3.jpg
Rest Trad10.jpg
Rest Trad12.jpg
slider TERASE.jpg
Rest Trad7.jpg
Rest Trad2.jpg
Rest Trad1.jpg
motiv-maramuresean-png.png
pngfind.com-decorative-png-2358637.png

Ca recunoaștere a calității serviciilor oferite, Complexul ”Moara Drăgăicilor” face parte din exclusivista rețea de protocol a

Ministerului Afacerilor Externe, a Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Apărării Naționale, fiind considerată una dintre locațiile reprezentative și recunoscute la nivel național și internațional pentru bucătăria tradițional românească.

​​

În funcție de preferințe și de sezon, clienții pot lua masa fie în restaurantul tradițional sau în separeul acestuia, fie pe terasa decorată tot în stil tradițional românesc.

bottom of page